tiistai 18. maaliskuuta 2014

Treenikuulumisia


Tämän päivän ohjelmassa oli päästä settilistaamme läpi mahdollisimman pitkälle. Alun epämyöhästelyn (ihmiset olivat ajoissa, mutta eri paikoissa) pääsimme aloittelemaan. Viulistin seuraavan päivän yo-kirjoitukset antoivat napakan pohjavireen!

Drunken Sailor -kappaleen alkuteemaan saatiin taas mukava häröilyteema päälle. Settilista oli kuitenkin mystisesti kadonnut laukkujen uumeniin, joten keskityimme ensimmäiseen kolmeen biisiin (sen verran listaa muistimme ulkoa :D ), ja sen jälkeen vapaammin niihin, joiden koimme tarvitsevan eniten treeniä tässä vaiheessa.  Rose Tattoo alkaa pyöriä jo varsin hyvin, ja rytmivaihteluita on todella mukava soittaa rummulla.  Nyt kun vielä sormien iho pysyisi mukana rumpalin visioissa. Bonnie Ship the Diamond -kappaleessa taas visiot olivat jo vähän liiankin korkealentoisia omalta osalta siis, sillä soolopätkä meni niin epätahdissa ja haparoiden, ettei voinut kuin nauraa. Yleisön lohduksi totean, että tätäkin on sittemmin treenattu jopa ihan ilman repeilyjä.

Oman treenikämpän löytyminen on ainakin minusta tuonut koko meininkiin lisää rentoutta, kun ei tarvitse pohtia, minne mahdutaan milloinkin treenaamaan. Ja vaikka akustisia ollaankin, lähtee meistä sen verran ääntä, ettei ihan kerrostalokämppään viitsi treenikämppää pistää pystyyn.


Ainakin toistaiseksi treenikämpän ilma on ollut rummulle ihan sopivaa. Kalvo pysyy aika lailla samoissa soundeissa, tosin pientä elämistä on aina, mutta se taas on nahkakalvon erikoisominaisuus. Kunhan en vaan hakkaisi kalvoa rikki jossain BodhránHero -hetkissäni…


terveisin,          Maija/bodhrán