lauantai 12. huhtikuuta 2014

uNMEntionableS 2014 -keikkaraportti


Perjantaina oli jälleen keikkapäivä. Tällä kertaa haldailimme joka vuosi järjestettävässä valtakunnallisessa englanninopiskelijoiden miitissä eli NMES -tapahtumassa, joka kulki tänä vuonna otsikolla uNMEntionableS. Tässä pieni kuvamatka illan tunnelmiin:

Koska roudaaminen nyt vaan on niin kivaa.














Joensuun Tiedepuiston Temple of Challenge (!) -sali loi valtavine, kumisevine pyöreine seinineen melko erilaisen esiintymismiljöön räkäisiin pubeihin ja taidegallerioihin tottuneille hobittihipeille ja kirvoitti pienoista esi-tuskanhikeä ja apokalyptisiä epäilyjä akustiikan suhteen, mutta onneksi huolet oli turhia.

Tästä se setti kasautuu. 



























Ehkä tää nyt alkaa toimia, jos mää vaan tuijotan tässä tosi kauan ja terävästi?


Illan keikkakattaus näyttikin sitten tältä. Pitäisiköhän keikkavarusteisiin lisätä pysyvästi tuollaiset muutaman kymmenen tuhannen euron videotykit, sen verran säpäkän näköistä tunnelmaa valtavat taustakuvat pimennetyn salin seinille kuvastettuina loivat? Voi olla, että ei ihan hetkeen samanlaista keikkapaikkaa satu kohdalle kuin tämän illan Haasteiden Temppeli. Mahtavaa.


Temple of Halda






























Keikka menikin sitten taas mitä parhaimmissa tunnelmissa. Yleisöllä oli ollut jo pitkä pubitunnelmainen päivä takana, joten kööri ei kaivannut kovin suuria houkutteluja tanssilavalle ja tunnelma lämpenikin samaa tahtia kuin viereisessä huoneessa lämpiävä sauna. Sali kävi melko hikiseksi jossain vaiheessa, mutta sepä ei menoa ainakaan haitannut... Täytyypä jälleen sanoa, että harvinaisen hieno keikka ja harvinaisen hyvä yleisö. Näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti